BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Iskolánk
Köszöntő
2010.11.26.
Tisztelt Olvasóink! Szeretnénk megtisztelő figyelmükbe ajánlani iskolánk megújult honlapját, amely november vége óta érhető el, a jól ismert címen: bpg.hu
Ezen az új felületen olyan találkozási pontot szeretnénk létrehozni, amely megkönnyíti és egyben gazdagítja is az iskola, a tanári kar, a diákok és a szülők közötti kommunikációt. Szeretnénk, és bízunk is benne, hogy honlapot sokan magukénak érzik majd, böngészik és bővítik is majd.
 
Újszerű a honlap a szerkesztés szempontjából is, hiszen mind az iskolavezetésnek, mind a tanároknak, az egyes osztályoknak, diákoknak és a szülőnek is felületet kínál. Reményeink szerint az iskolai aktuális információk, közlemények, eredmények és sikerek mellett minden olyan eseményről olvashatunk majd, ami foglalkoztatja, érdekli az iskolával valamilyen kapcsolatban állókat, ideértve nem csak jelenlegi, de a már végzett diákokat is!
 
A honlaphoz a hozzáférést igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni. Az iskolavezetés és a tanárok mellett egy diákszerkesztőség és a szülők képviselőiből álló szerkesztőség is közvetlenül publikálhat cikkeket, képeket vagy akár videókat is. Várjuk továbbá minden diákunktól, diák közösségektől, osztályoktól illetve szülőktől, támogatóinktól azokat a szöveges és képes anyagokat, amit szeretnének megosztani az olvasókkal. Örömmel vesszük az oldallal kapcsolatos észrevételeket és ajánlásokat is a Kapcsolat menüpont alatt elérhető email felületen.
 
Szándékaink szerint az oldal szerkezete is egyszerű, áttekinthető: a legújabb publikációk (nem csak az iskola, hanem a tanár, diák vagy szülők részéről érkező is) a Legfrissebb rovatban jelenik majd meg. Minden anyag ezután bekerül majd a megfelelő mappába is. A Legfontosabb rovatban értelemszerűen a félévhez kapcsolódó aktuális információkat emelünk ki, míg a Legérdekesebb rovatunk szubjektív, így ebben különösen számítunk olvasóink visszajelzésére, tanácsaira!
 
Minden kattintás szavazás a honlap mellett, ezért kérjük olvasóinkat, hogy nézzenek ránk minél gyakrabban, és ajánlják ezt ismerőseiknek is. Cserébe ígérjük, hogy igyekszünk mindig új böngésznivalót is kínálni a hozzánk látogatóknak.
 
Köszönjük megtisztelő figyelmüket és támogatásukat!
 
Tisztelettel:
 
Horváth András igazgató és Morvay Péter főszerkesztő
 
Publikálta: Adminisztrátor
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium