BORNEMISZA PÉTER GIMNÁZIUM, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Sportiskola
Ökoiskola
Oktatásért Közalapítvány
Új Széchenyi Terv
Sportoló Nemzet
Művészetek Palotája Budapest
Erasmus+
Határtalanul
Iskolánk
Felvétel
Tanév
Tantárgyak
Tanórán kívül
Infotár
Diák
Támogatás
Szülő
Kapcsolat
Támogatás
Állás, diákmunka
2012.02.24.
Szeretnénk tőlünk telhetően segítséget nyújtani jelenlegi és volt diákjainknak a tanulmányi és megélhetési költségek megkereséséhez. Az alábbiakban az "Állásfórum" szolgálatát ajánljuk.
Az Állásfórum szolgálat 2009-ben jött létre a Hit Gyülekezetében azzal a céllal, hogy a válság miatt a munkájukat elvesztett személyeknek szakmai segítséget nyújtson, illetve akár konkrét állásajánlatokat mutasson a rendelkezésére álló adatbázisból.

Tekintettel az oktatásügyben 2012-ben beállt változásokra (az egyetmi, főiskolai önköltségek növekedésére, az államilag támogatott férőhelyek csökkenésére), ezt a szolgáltatást a jövőben két újabb területtel kívánjuk bővíteni, hogy ezzel is segítse közösségünk az egyetemi, főiskolai hallgatókat, illetve leendő hallgatókat:

A két új terület: Tanácsadás diákmunka területén: a diákszövetkezetek munkáját, lehetőségeit jól ismerő személyek tapasztalatára építve az alkalomszerűen munkát vállalni szándékozó diákokat szeretnénk segíteni szakmai tanácsadással, ill. alkalmanként akár konkrét munkalehetőségek ajánlásával is.
Pályakezdők segítése: a jövőben a munkanélkülieken túl a pályakezdők számára is megnyílik a lehetőség arra, hogy az Állásfórum szolgálat adatbázisába bekerüljenek, amennyiben erre igényt tartanak. Ilyen módon mind az ott elérhető munkákról információt kaphatnak, mind pedig az Állásfórumot felkereső munkaadók számára elérhetőek lesznek az ő adataik.
Az Állásfórum szolgálatot az ifjusag@hit.hu email címen illetvea budapesti istentiszteletek előtt és után a nagy csarnok előterében lehet elérni. Diákmunka tekintetében az ifjúsági gyülekezet összejövetelieelőtt és után is kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők a SzPA diszpécseri pultja mellett.
Reméljük sikerül munkat találnod!
Publikálta: Horváth András
© 2010 Bornemisza Péter Gimnázium